Читај ми!

Потписани уговори са добитницима станова у наградној игри "Узми рачун и победи"

Министар финансија Синиша Мали и директор Републичке дирекције за имовину Јован Воркапић потписали су уговоре са добитницима станова у првом извлачењу у новом кругу наградне игре "Узми рачун и победи".

Уговори су потписани са Вујадином Максимовићем из Београда који је у извлачењу у суботу 11. маја добио једноипособан стан у Земунским капијама и Слободаном Новаковићем из Ваљева, добитником двособног стана у истом насељу.

Честитајући добитницима и пожелевши им много лепих тренутака у новим становима министар Синиша Мали им је захвалио што узимају фискалне рачуне и позвао грађане Србије да то редовно чине и учествују у овој наградној игри јер се, како је рекао, на тај начин боре против сиве економије.

"Имамо 455.000 апликација, што значи да толико грађана Србије већ учествује у овој наградној игри, а послато је више од 60 милиона јединствених кодова. Да подсетим, уколико се плаћа кредитним картицама код се рачуна као два, тако да су дупло веће шансе за добитак", рекао је Мали.

Добитник Вујадин Максимовић је рекао да је наградна игра "Узми рачун и победи" лепо замишљена и да пружа могућност свим учесницима да буду добитници.

Указао је на њен значај када је реч о борби против сиве економије, а то се, како је рекао, и види кроз изградњу школа, болница, брзих саобраћајница. "Све се то види, ко хоће да види", истакао је он.

Слободан Новаковић је навео да још не може да верује да је добио стан и позвао грађане да учествују у овој наградној игри. Рекао је да ће наставити да скупља рачуне за неког ко је њему помогао.

"Послао сам око 1.300 рачуна и 1.500 кодова, због плаћања картицом", рекао је он и додао да ће стан бити остављен сину који због обавеза у школи није могао да присуствује данашњем потписивању уговора у Влади Србије.

субота, 01. јун 2024.
29° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије