РТС Ординација 6Ц-20.емисија

У овом издању РТС ординације - три нове теме и нове корисне информације. Познати певач откриће како је преживео инфаркт у 32. години живота, уролог ће разјаснити на који начин би требало лечити упорне уринарне инфекције, а на крају ће стоматолог дати корисне информације о томе зашто је важно извадити покварен зуб на време.

У првом делу емисије "Моја борба" певач Немања Николић отворено ће говорити о томе како је у 32. години доживео инфаркт за воланом. Испричаће како је све поднео, какве је психичке последице напавио тај догађај, али и како се изборио са ковидом који је прележао два пута.

У "Ординацији" ће бити речи о уринарним инфекцијама. Како се откривају, када их и како треба лечити, који повишени парамтери у урину указују на проблем и које навике могу позитивно утицати на превазилажење упорних уринарних инфекција сазнаћете од др Богомира Милојевића, уролога из Универзитетског клиничког центра Србије.

У рубрици "Корисно" тема ће бити стоматолошка. Проф. др Дејан Марковић са Стоматолошког факултета у Београду говориће о томе које последице може направити покварен зуб који се не извади на време, како одржавати хигијену ране како не би настао проблем, али и када је најраније могуће поставит мост или имплант после вађења.

Ауторка и водитељка је Марија Поповић.

Редитељка је Татјана Симић.

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије