Читај ми!

Треће коло Рима: Кецмановић у недељу на терену од 11, Ђоковић не пре 14 часова

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић играће меч трећег кола мастерса у Риму против Чилеанца Алехандра Табила у недељу, 12. маја, не пре 14.00 на централном терену. Миомир Кецмановић ће отворити такмичарски дан на Пјатранђелију против Тијага Монтеира у 11.00.

Ђоковић је у првом колу Рима био слободан, а у другом је савладао Корантена Мутеа. Српски тенисер је против Француза одиграо први званични меч после месец дана паузе.

Чилеанац Алехандро Табило је 32. тенисер света, а на турниру у Риму је 29. носилац. У првом колу није играо, а у другој рунди је био бољи од Немца Јаника Ханфмана.

Ђоковић и Табило никада пре нису одиграли међусобни дуел. У трећем колу Рима играће после 14.00, будући да дан на централном терену отварају Марија Сакари и Анхелина Калинина од 11.00, а потом ће играти Дајана Јастремска и Арина Сабаленка.

Миомир Кецмановић је до трећег кола у Риму стигао након тријумфа над Брендоном Накашимом и Каспером Рудом. Против Бразилца Тијага Монтеира одиграће меч трећег кола и притом ће на терену Пјатранђели отворити дан у 11.00.

Монтеиро је у доброј форми, тачније у серији победа. Начинио је два тријумфа у квалификацијама, а до дуела против Кецмановића стигао је након победа у главном жребу против Гаела Монфиса и Џордана Томпсона.

Кецмановић и Монтеиро су до сада одиграли два дуела, први 2019. године у трећем колу квалификација за Аустралијан опен, а други пут на турниру у Буенос Ајресу 2021. године. Српски тенисер је оба пута био бољи од Бразилца.

субота, 01. јун 2024.
28° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије