Никола Топић није теже повређен, али је завршио сезону

Кошаркашки клуб Црвена звезда саопштио је да млади плејмејкер Никола Топић није задобио тежу повреду али ће због успешнијег опоравка морати да паузира наредни меч финала АБА лиге против Партизана.

Црвена звезда и Партизан у понедељак су одиграли прву утакмицу финала АБА лиге, а у хали "Александар Николић" повредио се Никола Топић, млада нада црвено-белих и српске кошарке.

После једног продора, где је избацио лопту у леви корнер Недовићу, Топић је пао иза коша и није могао да устане, па је изнет са терена што је забринуло све љубитеље кошарке.

Поравила су се бројна нагађања о степену његове повреде и предвиђања колико ће му времена требати за опоравак, а после првих лекарских прегледа огласио се тим црвено-белих и отклонио сва нагађања.

"КК Црвена звезда обавештава јавност да је после иницијалних лекарских прегледа утврђено да повреда Николе Топића тренутно не захтева хируршки захват (операцију). Међутим, ова врста повреде захтева краће мировање због кога наш првотимац неће моћи да помогне екипи у наредним утакмицама. О свим даљим корацима, о опоравку Топића клуб ће благовремено обавештавати јавност", наводи се у клупском саопштењу.

субота, 01. јун 2024.
28° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије