Железничар победио Радник у Панчеву, подела бодова у Ивањици и Нишу

Фудбалери Железничара победили су у Панчеву Радник из Сурдулице резултатом 4:0 у петом колу плеј-аут групе Суперлиге Србије. Јавор и Вождовац су ремизирали резултатом 1:1, док у сусрету између Радничког из Ниша и ИМТ-а није било голова.

Голове за тим Железничара постигли су Дарио Гргић у 21, Стефан Обрадовић у 44. минуту. Матеја Гашић је у 63. минуту дао аутогол, да би минут касније Евген Павлов поставио коначних 4:0.

Железничар је овом победом задржао шансе за опстанак, два кола пре краја првенства налази се на 15. месту са 35 бодова, колико има и 14. Вождовац.

Панчевци у следећем колу дочекују Нови Пазар. Радник се налази на последњем месту са 17 бодова и већ је испао из лиге, у следећем колу биће домаћин Спартаку из Суботице.

У петом колу плеј-аут групе Суперлиге Србије, Јавор и Вождовац ремизирали су резултатом 1:1, док у сусрету између Радничког из Ниша и ИМТ-а није било голова.

Фудбалери Јавора повели су у седмом минуту, када је Јамајканац Триванте Стјуарт маказицама савладао голмана Вождовца, изједначење гостима у 25. минуту донео је његов сународник Јуниор Флемингс.

На табели плеј-аута Јавор је на 13. месту са 36 бодова, у следећем колу гостује Радничком у Нишу.

Вождовац се налази на 14. месту са 35 бодова и у следећем колу играће против ИМТ-а у Београду.

У Нишу су домаћи Раднички и ИМТ одиграли нерешено 0:0. Раднички је на 11. месту на табели са 41 бодом, док је ИМТ на 12. месту са 38 бодова. До краја првенства остала су још два кола.

субота, 01. јун 2024.
29° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије