Милојевић: Раднички је апсолутно заслужено ту где јесте, очекујем много навијача

Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић рекао је пред сутрашњи меч против Крагујевчана да је Раднички апсолутно заслужено ту где јесте и истакао да очекује велику посету на трибинама стадиона "Рајко Митић".

Фудбалери Звезде у недељу од 18.30 играју утакмицу плеј-офа Суперлиге Србије против Радничког из Крагујевца.

"Раднички је апсолутно заслужено ту где јесте, јер играју константно добро и не осцилирају. Имају препознатљив стил игре од ког не одустају, уз сијасет брзих и занимљивих фудбалера у тиму. Ипак, мислим да би требало обратити пажњу на читав њихов тим, заиста имају дух и енергију, бодре се међусобно. Што се тиче резултата из претходне утакмице против Радничког, десило се тако, а сутра је нови меч", рекао је Милојевић на конференцији за медије.

Седмоструки узастопни шампион дочекује Раднички, који је веома близу обезбеђивања места у квалификацијама за Лигу конференција.

Тренер Црвене звезде је рекао да се још увек није определио за стартних 11.

"Видећемо данас после тренинга ко ће сутра да заигра, али добра је ствар да немамо здравствених проблема у екипи и да су сви мање-више спремни", додао је Милојевић. Искористио је Милојевић прилику да позове навијаче на утакмицу. "Надам се да ће доћи у што већем броју. Заиста не сумњам у њих и у то да ће бити добра посета сутра, јер су увек ту за нас. Недеља је, нерадан дан, тако да верујем у испуњене трибине", закључио је Милојевић.

субота, 01. јун 2024.
28° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије