Читај ми!

Милојевић: Надам се да ћемо опет бити достојни дербија

Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић истакао је уочи 173. вечитог дербија да утакмица није само представа за публику, као и то да се нада да ће меч бити достојан дербија.

Дуел Црвене звезде и Партизана у оквиру првог кола плеј-офа Суперлиге Србије на програму је у суботу од 18.00 на Стадиону "Рајко Митић". Црвено-бели су први на табели са седам бодова више од вечитог ривала. Последњи дерби црвено и црно бели играли су 9. марта.

"Пре месец дана била је другачија ситуација, али и тада као и сада, нема никаквих тајни и надам се да ћемо моћи и једни и другу да поновимо утакмицу достојну дербија", истакао је Милојевић.

Звезда и Партизан ће одиграти два дуела у само четири дана размака, после првенственог сусрета, вечити ривали ће играти полуфинале Купа Србије.

"Сви који ме познајете знате да је за мене прва утакмица увек најбитнија, први наредни тренинг је најбитнији. Не размишљам у том правцу. Имамо неке недоумице што се играчког кадра тиче, видећемо после тренинга са доктором у ком саставу ћемо сутра изаћи", навео је Милојевић.

Стратег црвено-белих је додао да никада неће рећи да је његова екипа фаворит, али да ће увек све учинити да победи.

"Није ово представа где ми играмо само за публику, него имамо и противника. Они са друге стране спремају утакмицу, све најбоље о њиховом стручном штабу. Партизан је велики клуб, раде професионално, нема импровизације", истакао је Милојевић.

Звездин тренер је навео и да не размишља превише о чињеници да Игор Дуљај неће седети на клупи Партизана, јер је фокусиран на своју екипу. Милојевић је рекао да евентуална победа и одлазак на 10 бодова више у односу на Партизан не значи и крај првенства, односно освајање шампионата Србије.

Главни судија 173. вечитог дербија између фудбалера Црвене звезде и Партизана биће Павле Илић из Крагујевца, који је и пре месец дана делио правду београдским ривалима.

четвртак, 02. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво