Читај ми!

Траума која не пролази

Прошло је годину дана од масовних убистава у ОШ „Владислав Рибникар”, као и у Малом Орашју и Дубони.

Како изгледа пут за превазилажење трауме, како помоћи онима који су директно погођени масакрима и како се борити са колективном тугом која не пролази? На ова комплексна питања свој одговор су дали учесници трибине „На кафи са психологом” која је надавно одржана у организацији „Хемофарм фондације”. Гости трибине чија ћемо мишљења чути у данашњој емисији били су - психолошкиња Тамара Џамоња Игњатовић, активиста Игор Јурић, новинар Веран Матић као и модератор трибине, новинар и психолог Драган Илић. 
Годину дана након мајских трагедија на многа питања одговори нису стигли а бројни појединци и даље траже начин за превазилажење недаћа изазваних поменутим догађајима. Ова трибина подсећа на важност достојанственог односа према жртвама и њиховим породицама, ширење емпатије, поверења и солидарности уз жељу да се из свега што се десило извуку важне поуке.
Током данашњег дана, у склопу манифестације „Дани сећања” биће одржан низ догађаја на које ћемо подсетити током трајања емисије.   

Са вама је Ружица Врховац

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Autor:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара