Читај ми!

Нови милионер лутрије у Шкотској део добитка даје на пут са „колегама са голфа"

Некадашњи полицајац и ветеран британске армије освојио је на поштанској лутрији џекпот вредан 1,02 милиона фунти. Радост због добитка је поделио са комшијама из краја у којем живи, који су такође били срећне руке.

Отац двоје деце из градића Бриџ оф Ерн, у округу Першајер на југозападу Шкотске, Дејвид Краудер, који је и бивши полицајац, освојио је на извлачењу поштанске лутрије 27. априла чак 1,02 милиона фунти. Срећу због добитка је поделио са десет комшија, који су такође добили на лутрији. „То је лепо за једну малу, уску улицу, сјајно за цео крај", изјавио је Дејвид".

Дејвид, који је сада сезонски возач једне компаније која се бави голфом, рекао је: „Стално играм са момцима, и волео бих да их сада почастим путовањем негде на лепом месту. Ми смо пријатељи много, много година, и играли смо доста у Шкотској. Вероватно ћу сада погледати да нам организујем пут на неки мастерс турнир, ако не да играмо, онда да гледамо".

„Волим да радим ствари у добротворне сврхе, и нема разлога да не наставим са играма на срећу. Никада ме новац није водио и увек сам био добротворни тип. Ако не можете да помогнете другим људима, то је тужно“, додао је.

Друга два највећа добитника на извлачењу 27. априла су зарадила по 680.000 фунти, а осморо играча је освојило по 340.000 фунти.

„Не знам како се осећам. Шокиран сам. Мислио сам да би и 15.000 фунти, па чак и 5.000 фунти било много... Апсолутно сам запањен", рекао је Дејвид.

петак, 14. јун 2024.
20° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије