Читај ми!

Ухапшен Француз осумњичен за убиство супруге и четворо деце

Француска полиција ухапсила је 33-годишњег мушкарца осумњиченог за убиство своје супруге и четворо деце у породичном дому у месту Мо, у департману Сен е Марн, североисточно од Париза.

Осумњичени је ухапшен у градићу Севран, у департману Сен Сан Дени, а крио се у кући свог оца, потврђено је из надлежног тужилаштва за ТВ БФМ.

Тела жртава, жене пореклом са Хаитија и њено четворо деце, која су била стара 10, 7, 4 године и 9 месеци откривена су синоћ око 21 час.

Сви су убијени хладним оружјем, пренео је париски Фигаро.

Ухапшени мушкарац је од раније познат полицији због тога што је 2019. године ножем напао своју супругу, али процес против њега је обустављен јер је установљено да је ментално заостао и да има смањену способност расуђивања.

Полицију је позвала комшиница које је у недељу увече покушала да контактира са супругом осумњиченог,  а онда је открила трагове крви на кваки улазних врата у стан у коме је извршен злочин.

Француско тужилаштво потврдило је да је покренуло истрагу о вишеструком убиству.

Црна серија

Недавно су главне вести у Француској била два трострука чедоморства која су починили очеви у региону Париза.

Крајем новембра, 41-годишњи мушкарац отишао је у полицијску станицу да призна убиство своје три ћерке од 4 до 11 година у Алфорвилу. Посебно је поменуо сукоб са својим бившом супругом у вези са старатељством над децом.

Месец дана раније, у октобру, жандарм је убио своје три ћерке пре него што се убио у својој кући у Вемарсу. Према речима јавног тужиоца, чињенице су се такође одиграле "у компликованим породичним околностима."

субота, 01. јун 2024.
29° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије