Читај ми!

Председник Вучић за РТС: Верујем у успех Владе Милоша Вучевића, пред нама је изазовно време

Очекујем од Владе да се суочи са бројним проблемима и политичким облацима који се надвијају над Србијом - да се заједно изборимо за напредак, рекао је за РТС председник Александар Вучић. Истиче да је Резолуција о Сребреници добила нове коспонзоре и да би на дневном реду ГС УН могла да се нађе између 13. и 17. маја. Гласање о Косову у Савету Европе биће 16. или 17. маја, напомиње Вучић. Као важну ствар за земљу истиче "Експо" који, како каже, није само оно што се догађа у Београду, већ обухвата путеве и пројекте широм земље. Уочи доласка Си Ђинпинга, Вучић каже да ће кинеског председника замолити две или три велике ствари за Србију. Најављује нове авио-линије до Кине.

Председник Србије Александар Вучић говорио је у Дневнику у 19.30 о новој Влади Србије, важним темама за нашу земљу, као и о предстојећој посети кинеског председника Сија Ђинпинга.

Међу темама били су најављена резолуција о Сребреници, гласање о пријему Косова у Савет Европе...

Председник Вучић боравио је недавно у Њујорку где је говорио на седници Савета безбедности на којој се разматрао извештај Унмика. Он је тада указао да су на Косову и Метохији намерно креирани неподношљиви услови за живот Срба.

петак, 17. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара