Читај ми!

Одбојкаши Србије у недељу путују у Бразил на прву седмицу Лиге нација

Мушка одбојкашка репрезентација Србије отпутоваће у недељу у Рио де Жанеиро где ће играти прву седмицу овогодишњег издања Лиге нација. Одбојкаши Србије ће током прве седмице Лиге нација у Рио де Жанеиру играти против Ирана, Јапана, Бразила и Немачке.

Селектор Србије Игор Колаковић изјавио је да ће састав тима који ће играти у Бразилу саопштити у суботу, односно после последњег тренинга пред полазак у Рио де Жанеиро.

"Имали смо кратке припреме, пошто су се национална првенства касно завршила. Ово нису ни праве припреме, једноставно одржавање форме неких играча, који нису имали пуно времена да се одморе по завршетку првенстава", рекао је Колаковић на конференцији за медије, пренео је званични сајт ОСС.

"Овог пута су скоро сви играчи после обавеза у клубовима и врло кратког одмора дошли у репрезентацију. Одавно нисмо били комплетнији. Свакако да сам задовољан, јер су сви дошли из такмичарског ритма. Надам се да смо унапредили неке њихове перформансе с обзиром да се налазе у окружењу које воле и са играчима са којима су годинама сарађивали", додао је селектор Србије.

Одбојкаши Србије су прошлог викенда играли на турниру у Италији. Србија је прво победила Турску 3:2, а потом је поражена од Италије са 3:2.

"Утакмице у Италији су показале доста тога доброг, а наравно показале су и слабости. Немамо пуно времена за исправке. Фокусираћемо се на први меч у Бразилу и да исправимо неке грешке са турнира у Италији", истакао је Колаковић.

Србија ће први меч у Бразилу одиграти против Ирана у четвртак, 23. маја од два часа по централноевропском времену.

субота, 01. јун 2024.
28° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије