Српске судије на фајнал-фору Евролиге - Белошевић десети пут на завршном турниру

Евролига је објавила имена судија које ће делити правду на утакмицама предстојећег фајнал-фора у Берлину, а међу њима су и двојица арбитара из Србије.

Српске судије на фајнал-фору Евролиге - Белошевић десети пут на завршном турниру Српске судије на фајнал-фору Евролиге - Белошевић десети пут на завршном турниру

Илија Белошевић и Урош Николић на списку су судија делегираних за утакмице фајнал-фора Евролиге у Берлину.

Поверење је указано и Хрвату Сретену Радовићу, Словенцу Дамиру Јавору, Турчину Емину Могулкочу, Французу Медију Дифали, Португалцу Фернанду Рохи и Карлосу Перуђи из Шпаније.

Делегирани су изузетно искусни арбитри међу којима су седморица већ учествовала на завршним турнирима Евролиге.

Највише стажа има Илија Белошевић којем ће фајнал-фор у берлину бити јубиларни десети у каријери. Дифала и Роха ће се пети пут наћи међу одабранима судијама, док ће Јавор и Радовић четврти пут делити правду на завршном турниру.

Дифала је судио финале прошле године, а на завршном турниру који је завршен слављем мадридског Реала био је и Емин Могулкоч. Дифала, Белошевић и Јавор су последњи пут на фајнал-фору судили 2022. године.

Завршни турнир Евролиге биће одиган у "Убер арени" у Берлину. Полуфинала су на програму 24. маја, а утакмица за треће место и финале два дана касније.

За титулу шампиона Европе бориће се бранилац трофеја Реал Мадрид, Олимпијакос, Панатинаикос и Фенербахче.

 

петак, 14. јун 2024.
19° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије