Читај ми!

Сферопулос: Подршка навијача нам много значи, надам се да ће доћи у већем броју

Тренер кошаркаша Црвене звезде Јанис Сферопулос рекао je пред почетак полуфиналне серије АБА лиге против Меге да клубу много значи подршка навијача и да се нада да ће у петак доћи у што већем броју.

Црвена звезда у петак у дворани "Александар Николић" од 19.00 часова дочекује Мегу, од које је недавно изгубила у Арени у лигашком делу сезоне.

Грчки стручњак је рекао за клупски сајт да су сви у клубу срећни јер се враћају утакмицама.

"Имали смо паузу од 11 дана и то је са једне стране било добро, имали смо времена да унапредимо неке ствари офанзивно и дефанзивно, а с друге стране није лако, јер смо навикли да целе сезоне играмо на два дана. Мислим да сви једва чекају да почне полуфинална серија", рекао је Сферопулос.

Осврнуо се Грк и на екипу Меге.

"Играмо против тима који је изузетно талентован, веома су млади и играју веома енергично. Знамо се веома добро из лигашког дела сезоне, желимо да играмо нашу игру и трудићемо се да будемо максимално концентрисани током читаве утакмице. Желимо да се боримо за наше циљеве, а први је утакмица против Меге у петак", додао је Сферопулос.

Тренер црвено-белих је рекао да су сви спремни за утакмицу осим Адама Ханге.

"Што се тиче здравственог стања тима, имали смо неке ситне проблеме, али мислим да су сви спремни за утакмицу, осим Ханге, који одсуствује због прелома руке", истакао је Грк.

Сферопулос је на крају послао поруку навијачима Звезде.

"Желео бих да искористим прилику да још једном позовем навијаче да дођу и подрже нас, јер нам њихова подршка много значи и потребно нам је да дођу у што већем броју. Крај је сезоне и желимо да испунимо преостала два циља, да освојимо АБА лигу и КЛС", закључио је Сферопулос.

Пред први дуел полуфиналне серије АБА лиге за клупски сајт је говорио и Лука Митровић.

"Сигуран сам да смо и ми и момци из Меге жељни играња после ове паузе. Јасно је да нас чека квалитетан противник, имали смо једно непријатно искуство против њих у лигашком делу сезоне, где су успели да нас победе на домаћем терену иако су јако млади. Морамо да будемо концентрисани, да дамо максимум и играмо нашу игру. Позвао бих све навијаче да дођу у што већем броју, крај је сезоне, а њихова подршка нам неизмерно значи", рекао је Митровић.

петак, 17. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара