Читај ми!

Обрадовић: Свиме сам задовољан, сем последњом деоницом

Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић честитао је после вечерашње победе против Будућности (78:67) играчима и захвалио навијачима који су дошли у великом броју у данима кад се сви спремају за продужени одмор.

Обрадовић је истакао да су поени ривала из изгубљених лопти и лоша градња обруча били главни проблем.

"Суштина да је 1:0 у серији и да смо победили. Много добрих детаља, пре свега одбрана. Проблем је евидентан да су дали 18 поена из наших изгубљених лопти и њихов офанзивни скок. Како год се добије, важно је да се добије. Играчи су играли добру одбрану, у том периоду смо имали брзоплете одлуке и то је разлог што се Будућност вратила. Али, свакако сам задовољан, осим последње деонице", рекао је Обрадовић на конференцији за медије после меча.

Утакмици у Арени присуствовало је 10.197 навијача. 

"Честитке играчима на победи и хвала свима који су дошли да нас бодре и дају подршку тиму у овим данима кад се сви спремају за продужени одмор", додао је Обрадовић. 

Свестан је тренер црно-белих да није све било сјајно на терену. 

"Био је тренутак када су пришли на четири разлике, али било је и ситуација где смо имали добре шутеве, а лопта је изашла из обруча. Ту се не може замерити играчима, али смо се вратили на резултат који је на крају реалан. Око 38 минута смо били у вођству, тако да смо прилично контролисали утакмицу. Наравно ово је серија, требало би што пре овај меч заборавити и припремити се за утакмицу у Подгорици", истакао је Обрадовић.

На крају је Обрадовић говорио о здравственом стању у екипи. 

"Направили смо план који ће одговарати играчима. У плеј-офу су краћи, али интензивнији тренинзи. Ту је све подређено брзини. Балша Копривица није био у тиму, био је предвиђен да стартује, али је добио ударац на тренингу и има хематом, па због тога није био у тиму. Такве ствари се дешавају, проценили смо уз помоћ доктора да је боље да одмори и да га спремимо за наредну утакмицу, а што се тиче Огњена Јарамаза он има повреду ноге и не тренира са тимом", закључио је Обрадовић.

петак, 17. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара