Обрадовић: Размишљамо о још једном појачању

Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић је после победе над Морнаром у првом колу АБА лиге рекао да клуб размишља о још једном појачању у скоријој будућности и да је срећан што је меч искористио да правилно расподели минутажу.

Кошаркаши Партизана победом су започели поход ка одбрани титуле у регионалној АБА лиги. Црно-бели су у "Арени" савладали екипу Морнара из Бара 110:78.

"Драго ми је што смо угостили своје пријатеље из Морнара. Покушали смо да припремимо утакмицу на најбољи могући начин, успели смо у томе, раподелили смо минутажу и на крају, успели и да победимо. Фер и спортска утакмица, честитке играчима на победи", рекао је Обрадовић на конференцији за новинаре.

Шеф струке "црно-белих" је додао да би у клуб могло да стигне још једно појачање.

"Размишљамо о још једним појачању, али о томе кад буде дошло време, ово су тренутно играчи, они су битни и мислимо само о њима, да буду здрави и спремни", додао је Обрадовић. Обрадовић је рекао и да Зека Ледеја није било у екипи јер је желео да га одмори.

"Све је у реду са Ледејом, водили смо рачуна о свим играчима, желео сам да одморим Зека, увек ће неки играч одмарати. Пред нама су три тешка гостовања, добра ствар је делити минутажу", закључио је тренер Партизана.

петак, 14. јун 2024.
24° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије