Лазетић: Гледаћемо себе и борити се за друго место, на нашој табели добро стојимо

Тренер фудбалера ТСЦ-а Жарко Лазетић рекао је пред меч против Чукаричког да нико није очекивао да ће његова екипа доћи на само два бода од Партизана и истакао да ће се Тополчани до краја борити за друго место које води у квалификације за Лигу шампиона.  

ТСЦ у недељу од 14.30 дочекује Чукарички у мечу 5. кола плеј-офа Суперлиге Србије и има свега два бода мање од Партизана који је освојио само бод у претходних пет кола.

"Нико није очекивао да ћемо доћи на два бода од Партизана. Имали су предност од 10 и сад су у некој лудој серији кад изгледа да не могу да победе никог. Ми ћемо гледати себе и борићемо се за друго место. У нашој свлачионици постоји једна интерна табела која нам је важнија од званичне и на њој редослед није исти. На нашој табели добро стојимо и имамо план да испунимо своје циљеве. Пробаћемо да до краја играмо утакмице у којима се ми питамо, да играмо позитиван и динамичан фудбал у којем знамо шта хоћемо са лоптом", рекао је Лазетић на конференцији за медије.

Шеф стручног штаба клуба из Бачке Тополе нагласио је да је ово крај сезоне кад свака утакмица много значи и кад никоме није потребна додатна мотивација јер сви знају за шта да се боре.

"Плеј-оф ме радује због квалитетних дуела, сјајних противника и много голова. Увек потенцирам да је за нас Чукарички прави ривал и идеал јер су увек у врху. Три године заредом су били трећи и велика нам је сатисфакција што смо им у последње две сезоне узели примат. Ипак, не заборављамо да је ово утакмица две равноправне екипе, да су они само због неких киксева заостали за нама. Види се да имају потенцијал за више, чак и за Европу. Ми се спремамо као и увек, извешћемо најсвежији и најбољи могући тим за који проценимо да може да дође до резултата", закључио је Жарко Лазетић.

субота, 01. јун 2024.
28° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије