Читај ми!

Хумористичка емисија

Римски систем за пречишћавање воде неочекивано пронађен на градилишту код Скупштине Србије… Надајмо се да ће ово подстаћи и становнике Котежа, Борче и Крњаче, на акцију. Канализација им сигурно неће пасти са неба, али ако крену мало да копају, можда је нађу - под земљом.

Према најновијим европским истраживањима која су рађена како би се проценила безбедност путника у различитим видовима саобраћаја – авион је најсигурније превозно средство… А како ствари са друмским саобраћајем у Београду стоје, ускоро ће бити и једино смислено.

Град Загреб свечано је дочекао свог представника Бејби Лазању, другопласираног на овогодишњој Песми Евровизије, на Тргу бана Јелачића… Загрепчани су се већ једном гадно опекли кад су свечано дочекали победнике, и зато сада дочекују другопласиране - за сваки случај.

Један наслов каже: “Чист ваздух и предео изузетних одлика Власине привлаче туристе да јој се изнова враћају!”… Ово је стварно добра вест. Само да не привуче и златиборске инвеститоре.

Нова студија показала: Жене могу продужити животни век уз мање вежбања од мушкараца… Ово звучи фер, јер жене ипак негде морају да надокнаде оно силно време изгубљено у ситуацијама познатим као “опет немам шта да обучем”.

Као што смо се претходних месеци већ навикли, и април је оборио рекорд и постао најтоплији април од када се врше мерења… Забога, људи, престаните већ једном да вршите та мерења! Поцркаћемо.

 

Писац текста:Огњен Шестић

 

Караван Караван

Autor:
Забавна редакција Радио Бeограда 1

Караван се креће ка својој дестинацији већ више од 50 година, увек добро натоварен актуелним хумором и изворним народним песмама. [ детаљније ]

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије