Читај ми!

Како све Ђоковић и ван терена демонстрира да је најбољи од најбољих

Шпански новинар Исма Хуарез је пред свечаност за доделу нагреаде Лауреуса за најбољег спортисту света смислио занимљив изазов за тестирање реакција присутних спортиста. На његово скретање пажње нису реаговали ни Рафаел Надал, Алесандро Дел Пјеро, Карлос Алкараз и други, а једини је и најбоље реаговао Новак Ђоковић.

Новинар Исма Хуарез је из првог реда крај црвеног тепиха у Мадриду дошао на занимљиву идеју како да скрене пажњу на себе и разговара са звездама спорта.

Испред себе је поставио белу знојницу као да му је испала, а онда је тражио од спортиста да мало скрену са пута, приђу до ограде и врате му је.

Рафаел Надал, Алесандро Дел Пјеро, Карлос Алкараз и други нису реаговали али је Новак Ђоковић, који је касније и пети пут добио престижну награду, реаговао на себи својствен начин.

Ђоковић је наравно пришао и дохватио Хуарезову знојницу, вратио му је нашаливши се са њим и на крају му поклонио и аутограм.

"Алкараз није хтео, ја сам Шпанац, али сам уз тебе“, прокоментарисао је Хуарез који је касније у објавама на друштвеним мрежама одао признање и Србији што има таквог спортисту.

субота, 04. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се