Читај ми!

Обрадовић: Нећемо да причамо о петој утакмици, само о трећој

Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић рекао је после другог везаног пораза његове екипе од Црвене звезде у финалној серији АБА лиге да не жели да прича о евентуалној мајсторици већ само о трећој утакмици која је на програму у недељу, 19. маја у 'Београдској арени'.

Кошаркаши Црвене звезде славили су против Партизана 80:73 и повели 2-0 у финалној серији АБА лиге. Црвено-бели су дошли на корак до повратка на трон регионалне кошарке.

Обрадовић је честитао Црвеној звезди на победи и навео да је ривал стекао велику предност у финалној серији АБА лиге.

"Дуго смо били у утакмици, држали се одлично, али смо у неким ситуацијама промашили много отворених шутева, а имали смо и неке брзоплете реакције. Дозвољавали смо Звезди превише лаких поена, у првом полувремену смо три пута правили кош-фаул", рекао је Обрадовић на конференцији за медије.

Партизан је забележио укупно пети пораз у низу од вечитог ривала у свим такмичењима.

"Нећемо да причамо о петој утакмици, пред нама је трећа у којој ћемо покушати да променимо оно што је било лоше и победимо пред нашим навијачима. Играчима ништа не замерам, нисмо имали хладну главу, превише смо промашили отворених шутева и то нас је коштало", додао је Обрадовић.

Честитао је Обрадовић црвено-белима на атмосфери. Дуел Звезде и Партизана пратило је 7.867 навијача.

"Честитам Црвеној звезди и њеним навијачима на феноменалној атмосфери и подршци њиховој екипи, а ове увреде које су уобичајене то ће новинари апострофираати. Ја ћу апеловати на наше навијаче да никога не вређају и да бодре наш тим у чему су најбољи", закључио је Обрадовић.

Финална серија се из "Дворане Александар Николић" сели у "Београдску арену" у којој је Партизан домаћи тим. Трећи дуел на програму је 19. маја од 20.30.

субота, 01. јун 2024.
24° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије