Читај ми!

Јокић о Минесоти: Велики изазов, надам се да ћемо имати одговор

Најбољи играч Денвер нагетса Никола Јокић говорио је за медије пред почетак друге рунде плеј-офа против Минесота тимбервулвса.

Дивизијски ривали Денвер и Минесота често су се сусретали током регуларне сезоне и добро се познају, па припрема за први дуел, који се игра у ноћи између суботе и недеље по средњеевропском времену, није била презахтевна. 

"Знамо их мало боље, шта раде у одбрани и у нападу. Оно што иначе радимо пред сваку утакмицу", рекао је Никола Јокић на тренингу пред дуел у "Бол арени".

Нагласио је да се мечеви са Лос Анђелес лејкерсима не могу упоредити. 

"Свака утакмица је различита. Минесота је број један одбрана лиге, агресивни су у дефанзиви. Имају велики број нападачких опција и користе скоро сваког играча у нападу. Биће нам велики изазов. Надам се да ћемо наћи одговор за њих", истакао је Јокић.

Неизбежна тема је и млада суперзвезда Минесоте Ентони Едвардс.

"Он је сјајан. Веома је опасан играч. Талентован кошаркаш који може све да уради, који има све у свом арсеналу. Уз то је и забавно бити у његовој близини. Надајмо се да ћемо се и ми мало забавити", поручио је Јокић.

"Џокер" је дао и виђење на шта треба обратити пажњу на терену како би се дошло до победе.

"Не смемо да губимо лопте. Сваки напад морамо да завршимо шутем. Не смемо да им допустимо контранападе, то је можда и кључна ствар. Не трче много, али су врло опасни. Умеју да стекну лаке поене. Сви трче и шутирају", навео је Јокић.

субота, 18. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара