Читај ми!

Калинић: Олимпијакос нас је "убио" физички, желимо да искористимо домаћи терен

Кошаркаш Барселоне Никола Калинић рекао је после дебакла у четвртом мечу четвртфинала плеј-офа Евролиге и пораза од 34 разлике (58:92) да их је Олимпијакос физички "убио" на терену и истакао да екипа сад жели да искористи предност домаћег терена за које се борила током регуларног тока сезоне.

"Физички су нас "убили" на терену. Желели су много више победу од нас. Користили су енергију са трибина и "убили" нас", рекао је бивши репрезентативац Србије после меча за портал "Јурохупс".

Резултат у серији је 2:2 и одлука ће пасти у среду 8. маја од 21 час, у Блауграни, дворани где је Барселона домаћин.

"И даље мислим да смо бољи тим. Целе сезоне смо радили да би стекли предност домаћег терена у одлучујућој утакмици. Имамо предност и желимо да је искористимо пред нашим навијачима. Много је лакше кад мечеве одлуке играте пред својим навијачима, припремићемо се физички и психички и ићи ћемо на победу", закључио је Калинић.

Победник меча Барселона - Олимпијакос ће на Фајнал фору у Берлину 24. маја у поуфиналу играти против Реала. У другом полуфиналу играће победници дуела Панатинаикос - Макаби (2:2) и Монако - Фебербахче (1:2).

субота, 18. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара