Влаховић: Желим још трофеја са Јувентусом

Фудбалер Јувентуса Душан Влаховић изјавио је да је срећан због освајања Купа Италије и додао да је његов тим остварио циљеве за ову сезону, преноси Скај Италија.

Фудбалери Јувентуса освојили су Куп Италије, пошто су синоћ у Риму у финалу овог такмичења победили Аталанту 1:0. Једини гол на утакмици постигао је Влаховић.

"Захваљујем се свима. Ове сезоне смо се суочили са бројним потешкоћама. Остварили смо два циља, која смо поставили на почетку сезоне. Квалификовали смо се за Лигу шампиона и освојили Куп Италије, тако да смо остварили циљеве за ову сезону", рекао је Влаховић.

Јувентус је већ обезбедио пласман у Лигу шампиона наредне сезоне, пошто се налази на четвртом месту на табели Серије А са 67 бодова. Интер је убедљиво први са 92 бода два кола пре краја шампионата.

Јувентус је синоћ освојио рекордни 15. трофеј Купа Италије у историји клуба.

"То није довољно, следеће сезоне морамо да тежимо томе да освојимо све. Ми смо Јувентус, то је наш ДНК и оно што навијачи очекују од нас", навео је нападач Јувентуса.

Влаховић је са Партизаном освојио једну титулу и два Купа Србије.

"Ово је мој први трофеј са Јувентусом. Дао сам и гол у финалу Купа Србије, освојили смо трофеј. Међутим, невероватно је освојити трофеј са Јувентусом. Желим још много победа и трофеја са овим клубом", закључио је Влаховић.

субота, 01. јун 2024.
24° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије