Јадран чека првака

Утакмицом Црвена звезда - Партизан у 20 часова и 30 минута почиње финална серија регионалне АБА лиге у кошарци. 

Титулу брани Партизан, док ће Црвена звезда имати предност домаћег терена због бољег пласмана у регуларном делу такмичења. У полуфиналу црвено-бели су после два сусрета били боље од екипе Меге, док су црно-бели након мајсторице елиминисали подгоричку Будућност. Меч у дворани Александар Николић судиће Саша Пукл из Словеније, Миивоје Јовчић из Србије и Лука Кардум из Хрватске.

У Београду је синоћ завршено Европско првенство у теквондоу и паратеквондоу. Током последњег дана такмичења, четврту медаљу за Србију освојио паратеквондиста Никола Спајић. Претходно су репрезентативци Србије у теквондоу освојили једно сребро и две бронзе.

Рукометаши Србије нису успели да се пласирају на Светско првенство. Наша репрезентација је у реваншу баража победила Шпанију на домаћем терену са 25:22, али је наш противник био болиј за укупно један гол у двомечу. Првенство света почиње 2. фебруара наредне године, а одржаће се у Хрватској, Данској и Норвешкој.

Рукометни савез Србије затражио је од Светске рукометне федерације специјалну позивницу за учешће на Светском првенству. Исти захтев већ су упутили С.Арабија, Ц.Гора И Швајцарска, а одлука ће бити донета у јуну.

На тениском мастерсу у Риму једини преостали српски представник Хамад Међедовић играће не пре 19 часова против Руса Данила Медведева за пласман у осмину финала. Најбољи тенисер света Новак Ђоковић елиминисан је у трећем колу. Њега је јуче победио Чилеанац Табило са 2:0 за само 68 минута игре. Миомир Кецмановић је у трећем колу изгубио од Бразилца Монтеира са 2:1.

Данас су на програму четири утакмице 35. кола плеј-аут групе домаће фудбалске Суперлиге. Састају се: Н.Пазар – Спартак, Раднички Ниш – ИМТ, Јавор – Вождовац И Железничар – Радник.

Данашњу емисију уређује и води Милош Панић.

 

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије