Читај ми!

Фуриозно на фурију

Богата спортска недеља је у току, у центру пажње су тенис, рукомет, фудбал, теквондо...

На Мастерсу у Риму Миомир Кецмановић поражен је са 2:1 од Бразилца Монтеира, иако је наш играч имао меч лопту у одлучујећем тај бреку. Новак Ђоковић игра против другог Јужноамериканца, Чилеанца Табила. Јуче је елиминисан Лајовић, а МЕЂЕДовић сутра игра против Медведева, меч трећег кола.

Наши рукометаши од 17 часова у Новом Саду играју против Шпаније реванш утакмицу баража за одлазак на светско првенство које ће се крајем јануара и почетком фебруара следеће године одржати у Хрватској, Данској и Норвешкој. У првом сусрету Шпанија је победила са 32:28, што нашој репрезентацији оставља реалну наду да може стићи до, објективно, велике сензације и огромног успеха. Пред меч нам се из СПЕНСа јавља генерални секретар Рукометног савеза Србије Александар Брковић.

У Бегораду се вечерас завршава европски шампионат у теквонду. За сада су наши такмичари освојили 3 медаље, а вечерас су на програму завршне борбе и очекујемо лепе вести их Хале 1 београдског Сајма.

Фудбалски шампионат ушао је у завршницу, пред нама су хјош 3 кола плеј офа и плеј аута.Пратимо дуел ТСЦ-Чуакрички, данас се још састају Партизан-Младост, Црвена звезда-Раднички Крагујевац и Војводина-Напредак.

Уредник и водитељ: Дејан Николић

 

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије