Временска прогноза 30. март 2023.

Већи дао дана претежно ведро. Ваздушни притисак биће у паду и најавиће приближавање облачности из средње Европе која ће увече донети падавине северу и истоку Србије. Биће и осетно топлије. Ипак ујутру још на југу мраз, температура од -2 степена, али највиша дневна до 21 степен. У Београду променљиво облачно, а у току ноћи повремено киша. Темепраутра до 19 степени.

29.03.2023. Среда: Умерено наоблачење са северозапада, запада и југозапада Србије прошириће се и на остале крајеве. Крајем дана и у току ноћи на истоку Србије слабе мешовите падавине (киша и снег). Ветар слаб и умерен, на планинама, на истоку и југу Србије повремено и јак, северозападни, после подне у слабљењу и у свим крајевима у скретању на јужни и југоисточни, а у току ноћи на југозападни. Највиша температуре од 9 до 14 степени. У току ноћи делимично разведравање.

30.03.2023. Четвртак: Ујутро на југу и југоистоку Србије са слабим мразем, а у већини крајева ведро. Пре подне на северу и западу, а од средине дана и у осталим крајевима умерено облачно и осетно топлије. Крајем дана и током ноћи на северу и североистоку местимично са краткотрајном кишом. Ветар слаб и умерен, у планинским пределима повремено и јак, јужних праваца. Најнижа температура од -2 до 6 степени, а највиша од 15 до 21 степен.

31.03.2023. Петак: Променљиво облачно и топло. Ветар умерен до јак, западни и југозападни. Најнижа температура од 3 до 10 степени, а највиша од 17 до 23 степена. Увече и током ноћи местимично са кишом и пљусковима.

01.04.2023. Субота: Промениво облачно, нестабилно и мало хладније, местимично са кишом и локалним пљусковима са грмљавином, на високим планинама са суснежицом и снегом. Ветар умерен, на истоку Србије и у планинским пределима повремено и јак западни и северозападни. Најнижа температура од 6 до 11 степени, а највиша од 14 до 19 степени. Упозорење: Локална појава грмљавина са количином падавина ≥ 10 л/м² у периоду до 3h, вероватноћа 90%.

02.04.2023. Недеља: Промениво облачно и нестабилно, местимично са кишом и локалним пљусковима са грмљавином, на високим планинама са суснежицом и снегом. Ветар слаб и умерен, западни и југозападни. Најнижа температура од 4 до 9 степени, а највиша од 13 до 18 степени. Упозорење: Локална појава грмљавина, вероватноћа 80%.

петак, 29. март 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво