Временска прогноза 15. март 2023

Облачно, ветровито и осетно хладније са кишом и локалним пљусковима. Више падавина очекује се на западу. У брдско-планинским пределима падаће снег, а увече и током ноћи киша ће прећи у снег понегде и у нижим пределима централне, источне и јужне Србије уз формирање мањег снежног покривача висине од 1 до 5 cm, на планинама од 5 до 10 cm, локално и око 15 cm. Ветар у скретању на умерен и јак северозападни, који ће на северу и истоку Србије и у планинским пределима повремено бити и олујне јачине. Јутарња температура од 3 до 10 , а дневна од 4 на северозападу до 12 степени на југоистоку.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

15.03.2023. Среда Облачно, ветровито и осетно хладније са кишом и локалним пљусковима. Више падавина очекује се на западу. У брдско-планинским пределима падаће снег, а увече и током ноћи киша ће прећи у снег понегде и у нижим пределима централне, источне и јужне Србије уз формирање мањег снежног покривача висине од 1 до 5 cm, на планинама од 5 до 10 cm, локално и око 15 cm. Ветар у скретању на умерен и јак северозападни, који ће на северу и истоку Србије и у планинским пределима повремено бити и олујне јачине. Јутарња температура од 3 до 10 , а дневна од 4 на северозападу до 12 степени на југоистоку. Увече на северозападу, а током ноћи и у централним пределима Србије престанак падавина.

16.03.2023. Четвртак Ујутру хладно понегде са слабим мразем Током дана ветровито и хладно уз постепено разведравање, само на истоку и југу облачно са слабим снегом, понегде и кишом. Дуваће умерен и јак, повремено и олујни северозападни ветар који ће увече ослабити. Најнижа температура од -3 до 2 , а највиша од 4 до 9 степени.

17.03.2023. Петак Ујутро хладно, понегде слаб мраз. У току даа претежно сунчано и топлије. Ветар слаб и умерен, југоисточни. Најнижа температура од -2 до 3, а највиша од 10 до 14 степени.

18.03.2023. Субота Ујутро хладно, понегде слаб мраз. У току дана претежно сунчано и још топлије. Ветар слаб и умерен, југоисточни. Најнижа температура од -2 до 4 , а највиша од 14 до 18 степени.

 

субота, 31. август 2024.
24° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару