Поцрвенела Фонтана ди Треви

Вода у познатој римској Фонтани ди Треви поцрвенела, а још увек се не зна да ли иза овог чина стоји исти човек који је и 2007. године офарбао воду. Одмах по инциденту део фонтане био је затворен за више стотина посетилаца.

Једна од највећих римских туристичких атракција, Фонтана ди Треви, добила је делимично црвену боју док су око ње била окупљена група туриста и Римљана.

Италијанска новинска агенција Анса пренела је да је 2007. један човек потпуно обојио у црвено воду у Фонтани ди Треви и да су слике тог догађаја тада обишле свет. Овога пута је само један мањи део воде у фонтани био црвен.

Полицајци и ватрогасци су веома брзо пристигли на лице места како би покушали да спрече да се црвена боја рашири.

Убрзо после тога мрља је нестала, али је остала флека на делу мермера који је вода дотакла. Одмах по инциденту део фонтане био је затворен за више стотина посетилаца. Још увек се не зна да ли иза овог "недела" стоји исти човек као и 2007. године.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи