Ухапшен терориста уочи самита Г20

Због поседовања експлозива, у Торонту ухапшен мушкарац, оптужен за застрашивање, претње правном систему и поседовање опасног оружја. Хапшење у оквиру покушаја да се осигура безбедан самит Г20.

Тридесетседмогодишњи Бајрон Сон ухапшен је у Торонту због поседовања експлозива, а полиција је саопштила да је његово хапшење повезано са самитом Г20, који се овог викенда одржава у том канадском граду.

Сон је ухапшен приликом претреса његовог стана у центру града, а у оквиру покушаја да се осигура "безбедан самит Г20", јавио је Би-Би-Си.

Локални медији су јавила да је у јучерашњој операцији његовог хапшења учествовало 50 полицајаца.

Полиција је поступила према потерници која је довела до хапшења Сона, који је оптужен за застрашивање, претње правном систему и поседовање опасног оружја.

Канадска здружена јединица за безбедност (ИСУ), која је одговорна за самит Г20, навела је да "не постоји ризик за јавну безбедност".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи