Наоружани Обамин обожавалац

Код аеродрома у Северној Каролини ухапшен наоружани човек, непосредно након узлетања "Ер Форса 1", авиона председника САД. Двадесетрогодишњи младић тврди да је "само хтео да види председника Барака Обаму".

Наоружани 23-годишњи младић ухапшен је код аеродрома у Северној Каролини, непосредно пошто је одатле узлетео авион председника САД, потврдиле су локалне власти.

Ухапшени Џозеф Шон Меквеј примећен је на паркингу близу локалног аеродома Ешвил, под оптужбом да се кретао нескривено наоружан, што је сматра прекршајем за који прети казна затвора до 120 дана.

Судија Патриша Јанг изјавила је да намерава да га задржи у притвору чак и ако буде понуђена кауција.

Меквејев аутомобил имао је полицијска сигнална светла, сирену, камеру испред предњег стакла и четири велике антене. Од оружја је имао пиштољ, али и упутство за циљање снајперском пушком.

Безбедност аеродрома и околине била је појачана због боравка председника Барака Обаме, са породицом, током викенда у Ешвилу.

Меквеј се ни у једном тренутку није налазио близу председника, нити његовог авиона. Из његове возачке дозволе види се да је из Кошоктона, у источном Охају, али је провера показала да је документ неважећи.

Када су га полицајци упитали шта тражи на паркингу, он је изјавио да је чуо да је председник у граду па је желео да га види.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи