Читај ми!

Под налетом урагана нестао брод

У налету урагана "Хоакин", недалеко од Бахамских острва, нeстао је велики теретни брод с 33 члана посаде, саопштила је америчка обалска стража.

Брод дугачак 220 метара, под америчком заставом, пловио је из Џексонвила (Флорида) ка Сан Хуану (Порторико) с 31 Американцем чланом посаде и два Пољака.

Пре но што је брод нестао, посада је обалској стражи послала сигнал за помоћ јер се брод пунио водом и нагнуо. Потрага за бродом је у току.

Невреме не јењава у источним деловима Бахама. Комуникација између острва је прекинута, нема струје, куће су оштећене ветром брзине до 215 километара на час и таласима високим девет метара, а података о жртвама нема.

Амерички центар за урагане, који је јуче упозорио да би невреме могло да стигне до Северне Каролине и Вирџиније у недељу или понедељак, данас је саопштио да се ураган удаљава од источне обале САД.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи