Читај ми!

Колорадо, убица из биоскопа поштеђен смртне казне

Порота у Сентенијалу у држави Колорадо поштедела је Џемса Холмса смртне казне за убиство 12 људи, на пројекцији филма о Бетмену 2012. године.

Џемс Холмс ће остатак живота провести у затвору, без могућности помиловања, преноси Танјуг.

Одбрана је тврдила да је дипломорани студент експерименталне психологије, који сада има 27 година, у време злочина био луд.

Порота се сложила са тужиоцима да је Холмс, иако ментално болестан, био одговоран за своје поступке, али није била једногласна када је у питању смртна казна.

Непостигнута сагласност значи да ће Холмс аутоматски добити казну доживотног затвора без могућности помиловања.

Један поротник је касније рекао за НБЦ вести да су се два члана пороте чврсто залагала за смртну казну, док се други оштро противио, додајући да је расправа завршена без промена.

Пороту су чинили девет жена и три мушкарца.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи