Читај ми!

САД нуде пет милиона долара за хапшење нарко-боса

Америчка влада понудила је награду у износу од пет милиона долара за информације које би довеле до хапшења одбеглог мексичког нарко-боса Хоакина Гусмана, познатог под надимком Ел Чапо.

Хоакин Гусман, један од најтраженијих светских нарко-босова, чији картел Синалоа кријумчари огромне количине кокаина, хероина и метамфетамина из Мексика у САД, побегао је 22. јула из мексичког затвора са јаким обезбеђењем, преноси Танјуг.

Управник америчке Управе за борбу против трговине наркотика Чак Розенберг је изјавио како верује да је Гусман и даље у Мексику.

Розенберг је на конференцији за новинаре рекао како верује да се Ел Чапо крије у мексичкој савезној држави из које потиче, Синалои, на северозападу Мексика, али је додао да је то само добро утемељена претпоставка.

Недуго након што је Гусман побегао из затвора, мексичке власти су за информације које би довеле до његовог поновног хапшења понудиле награду од 3,8 милиона долара.

Розенберг је додао да на хапшењу Гусмана, чије се богатство процењује на милијарду долара, заједнички раде америчке и мексичке власти.

Мексички нарко-бос је из затвора у јуну побегао кроз километар и по дуг тунел. То је други пут да он бежи из затвора са јаким обезбеђењем.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
32° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи