Читај ми!

Ел Нусра фронт заробио најмање пет сиријских побуњеника

Подружница Ал Каиде у Сирији Ел Нусра фронт заробила је најмање пет побуњеника, које су обучавали Американци, у ноћним нападима на село Куах на северозападу Сирије, близу турске границе.

Џихадисти су прошле недеље већ заробили најмање осам побуњеника, касно синоћ су упали у камп за интерно расељене особе, где су побуњеници нашли уточиште, преноси Танјуг.

Посматрачи Организације за људска права кажу да је то био "лов" на побуњенике у покрајини Идлиб, која се граничи са покрајином Алепо.

Јединицу од 54 побуњеника су опремили и обучили Американци и сместили је у Алепо, средином јула, као део америчке борбе против Исламске државе, преноси АФП.

Без обзира на то што је Ел Нусра у жестоком непријатељству према ривалским џихадистима Исламске државе, убрзо се нашла под нападом Ал Каидиних лојалиста.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи