Читај ми!

Москва не искључује одговор на санкције Вашингтона

Кремљ не искључује асиметричан одговор на нове санкције САД против већег броја руских физичких и правних лица, каже портпарол руског председника Дмитриј Песков.

"Уопштено, принцип узајамности је основа за размену санкција. Истовремено не треба искључити асиметричне санкције", рекао је Песков за Тас, додајући да то није циљ само по себи, преноси Танјуг.

Америчке нове санкције против Русије немају очигледан разлог, већ само негативан утицај, истакао је Дмитриј Песков.

Према његовим речима, то су само кораци америчке партије које су без разлога и немају конкретан циљ.

Нове америчке санкције неће имати утицаја на рад Далекоисточног фонда за развој и инвестиционе планове, саопштила је прес-служба тог фонда.

Фонд је тренутно укључен у 10 пројеката на Далеком истоку, чије спровођење неће бити финансијски ограничено због санкција, истиче се у саопштењу.

Он има сопстевни капитал, средства која обезбеђују спонзори- руске компаније и средства руских и азијских банака и институционалних инвеститора.

САД су јуче увеле нове санкције Русији, укључујући и оне према фирмама и појединцима који су повезани са руским милионером који тргује гасом Генадијем Тимченком.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи