Индијац признао убиство и силовање најмање 14 деце

Индијска полиција саопштила је да је покренула истрагу како би утврдила да ли је осумњичени за убиство и сексуално злостављање шестогодишње девојчице Равиндер Кумар уједно и серијски убица, који је починио још најмање 14 сличних злочина.

Осумњичени је, наиме, признао да је извршио још најмање 14 кривичних дела након што је ухапшен прошлог четвртка у Њу Делхију, изјавио је за АФП заменик комесара полиције у индијској престоници Викрамџет Сингх, наводи Танјуг.

Сингх је истакао да је Кумар испитан након што је полиција открила да је већ био у затвору прошле године због напада, а да је на слободу пуштен уз кауцију.

"Када смо сазнали да је већ био у притвору због сличног случаја, испитали смо га и он нам је признао још најмање 14 злочина", истакао је Сингх.

Неименовани полицијски службеник прецизирао је за АФП да је Кумар признао да је силовао и убио најмање 14 деце.

Кумар је за телевизијску станицу НДТВ рекао да их је убио јер су га вређали док је био у алкохолисаном стању и да, како је истакао, "не би био откривен".

"Изгубио сам контролу над мислима после прекомерне конзумације алкохола. Вероватно сам напао и убио 14 или 15 деце", рекао је он.

Полиција је Кумара ухапсила након што је пронашла његову личну карту на истом градилишту на коме је пронађено и тело шестогодишње девојчице, чији је нестанак пријављен прошле недеље.

АФП додаје да су полицијски тимови послати на места где Кумар тврди да је починио злочине, као и да је издата наредба да се направи његов психолошки профил.

"Имамо доказе који га повезују са злочином због којег је ухапшен, али треба да се утврди да ли је крив и за остале злочине", рекао је заменик комесара додајући да ће истрага трајати дуго јер су злочини, према речима Кумара, почињени са великим временским размаком, а не зна се тачно место где су се одиграли.

Случај силовања и убиства шестогодишње девојчице у Индији се пореди са случајем из 2006. године када је пронађено 19 раскомаданих тела у канализационим одводима, недалеко од једне куће у индијском граду Ноида.

Већина тих жртава била су деца, која су претходно отета из оближњег сиромашног краја Нитхари. Њихови родитељи рекли су да их полиција није озбиљно схватила када су пријавили нестанак јер су сиромашни.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи