Читај ми!

Почело суђење за убиство младе Туркиње

Санел М., рођен у Србији, оптужен за убиство студенткиње Тугче Албајрак пред Земаљским судом у Дармштату рекао је да жали због смрти девојке и додао да ју је ошамарио, а да је она затим пала.

Младић, рођен у Србији, признао је да је после завршетка школе имао фазу када је био незапослен, а на питање судије шта је тада радио, одговорио је да је играо фудбал, ишао у фитнес-центре, излазио са пријатљима и није тренирао борилачке спортове, а да је од родитеља добијао џепарац за забаве, преноси Танјуг.

"Бескрајно ми је жао за оно што сам учинио. Никада нисам рачунао са њеном смрћу", рекао је младић на почетку суђења за које влада велико медијско интересовање.

Санел М. је рекао да дрогу није узимао и додао да је алкохол узимао само у посебним приликама.

На суђењу се окупила и родбина преминуле девојке, неки од њих су и плакали, али родитељи нису јавно показивали своје емоције, наводе немачки медији.

Државно тужилаштво Офенбаха подигло је оптужницу против Санела М., због наношења телесних повреда са смртним исходом.

Санел М. је 15. новембра прошле године, на паркингу једног ресторана "Мекдоналдс" задао смртоносни ударац младој Албајрак док је покушавала да спасе две девојке, жртве бахатих младића, а она је затим пала у кому.

Млада Албајрак је својим чином цивилне храбрости ујединила стотине хиљада грађана који су јој почетком децембра, када су лекари по овлашњењу њених родитеља, искључили апарате, одали почаст и захтевалу за њу постхумни орден храбрости.

Санел М. је, преносе немачки медији, рођен у Србији, у Санџаку, у новембру 1996. године и само пар дана пре напада на Тугче, напунио је 18 година.

За њега немачки медији пишу да има "српско-црногорско" држављанство и да је већ од раније познат полицији због крађа и преступа, али да није важио као "интензивни преступник".

Немачки политички магазин "Шпигел" писао је да је у случају Санела М. дошло до нових детаља, према којима је и жртва такође, вређала нападача.

Из исказа сведока Ање М., овај магазин сазнаје да је преминула Албајрак, непосредно пре смртносног ударца, вређала Санела М.

Указујући на то да та изјава Ање М. не мења ништа у томе да је Тугче жртва Санела М., медији оцењују да ће та сазнања, можда, дати нова објашњења зашто је ситуација ескалирала. Пре тога је Санел М., како се сазнаје, вређао мајку преминуле Туркиње.

Убиство младе Албајракове изазвало је огромну медијску пажњу у Европи, па чак и у Америци и Аустралији.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи