Читај ми!

Меркелова: Учинити све да Грчка не остане без новца

Немачка канцеларка Ангела Меркел истиче да треба учинити све како би се спречило да Грчка остане без новчаних средстава пре него што влада у Атини постигне споразум са својим међународним кредиторима о новој транши кредита у замену за примену реформи.

Ангела Меркел је, на маргинама самита ЕУ у Бриселу, после приватног и, како је рекла, "конструктивног" састанка са грчким премијером Алексисом Ципрасом, рекла да су се њих двоје договорили да не откривају садржај разговора, преноси Танјуг.

На питање новинара колико је велики ризик да званична Атина остане без средстава пре него што постигне договор са еврозоном, Међународним монетарним фондом и Европском централном банком, Меркелова је одговорила: "Мора бити предузето све да се то спречи", преноси Ројтерс.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи