Читај ми!

Филмска крађа драгуља у Лондону

Британска Метрополитен полиција покренула је потрагу за лоповима који су током Ускрса опљачкали сефове у главном лондонском трезору за накит, у пословној зони Хатон гарден. Побегли су са готовином и драгуљима у вредности од 201 милион фунти, пишу британски медији.

У највећој пљачки икада у Великој Британији, лопови су употребили тешку опрему за сечење да би доспели у подрум са трезором, у којем су сефови скоро 300 продаваца дијаманата и злата и више од 50 радњи које продају драгуље, пренела је агенција Ројтерс.

Британски Телеграф пише да су лопови ушли у зграду преко окна за лифт, пошто су неутралисали софистицирани систем безбедности, да би потом употребили тешке машине за сечење и провалити у трезор и отворили сефове, смештене у згради Хатон гарден сефови ЛТД, преноси Танјуг.

Телеграф наводи да нема видљивих оштећења са спољне стране зграде.

То није први пут да су на мети лопова били сефове у лондонској области Хатон гарден, која је позната по дијамантима и трговини златом, а последња таква крађа била је 2003. године, када је украдено око 1,5 милиона фунти.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи