Читај ми!

Израел, притвор због хушкања на Фејсбуку

Осам Палестинаца из источног Јерусалима притворена због наводног хушкања против Израела на друштвеној мрежи Фејсбук.

Портпаролка израелске полиције Луба Самри је рекла да су неки од њих повезани с палестинским организацијама Хамас и Фатах, али их није идентификовала, преноси Танјуг.

Они су ухапшени јер су објављивали фотографије и говор мржње на свом Фејсбук налогу, охрабрујући нападе на Јевреје и израелски безбедносни персонал, навела је Самри у саопштењу.

Неки од њих су такође наводно хвалили Палестинце који су извели недавне нападе на Израелце у Јерусалиму, док су се други фотографисали с пушкама и пиштољима, додала је Самри.

Напетост је велика још од краја октобра на Западној обали и источном Јеруслиму, углавном због спора око верског места, светог и за Јевреје и за муслимане.

Једанаест Израелаца убијено је у палестинским нападима који су се проширили из Јерусалима и на друге делове Израела и Западну обалу. Убијено је такође 12 Палестинаца, углавном нападача.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи