Читај ми!

Перу, тешка аутобуска несрећа

Осамнаест људи је погинуло, а 40 повређено у удесу аутобуса у Перуу, јавили су медији.

Међуградски аутобус на линији између градова Лиме и Пукалпа, у амазонској прашуми, скренуо је с пута јер је возач заспао, јавља Бета.

Саобраћајне несреће су честе у Перуу, посебно у региону Анда.

Прошле недеље, такође је 18 људи погинуло, а седморо повређено при паду возила којим су путовали, у јаругу дубоку 50 метара, северно од Лиме.

Несреће се углавном догађају због лошег стања возила и путева, као и због пребрзе вожње, умора возача, одуства и слабости полицијске контроле.

Током 2012. године, 4.050 људи је погинуло на путевима Перуа, земље са 30 милиона становника, саопштио је Институт за статистику и информатику (ИНЕИ).

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи