Читај ми!

Протести у Форцхајму, 20 повређених

Повређено најмање 20 особа у протестима против екстремних десничара у Форцхајму. Полиција употребила палице и бибер-спреј. На централном скупу десничари обележили годишњицу британског бомбардовања Форцхајма, када је погинуло око 17.600 становника.

Најмање 20 особа повређено је у протестима против екстремних десничара у Форцхајму, преноси немачка штампа, наводећи да је полиција употребила палице и бибер-спреј када су почели превише да се приближавају неонацистима и нападају полицију.

Повод за сукоб била је поворка од око 100 неонациста који су демонстрирали на годишњицу британског бомбардовања тог града 1945. године, док се на другој страни окупило око 800 људи на контрадемонстрацијама, од којих се, како се наводи, око 200 издвојило из групе и покушало да уколони постављене препреке.

Полиција је свој синоћни жесток ангажман образложила нападима на полицајце, наводе медији, који пишу да је 20 демонстраната, са повредама у очима, добило медицинску помоћ.

На централном скупу обележена је годишњица британског бомбардовања Форцхајма, када је погинуло око 17.600 становника.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи