Читај ми!

Срушио се авион у Русији, нема преживелих

Погинуло 50 особа када се срушио авион приликом слетања на аеродром у руском граду Казању. Међу настрадалима и две девојчице, као и син председника Татарстана.

Путнички авион "боинг 737" срушио се приликом слетања на међународни аеродром у граду Казању у централној Русији, а погинуло је свих 50 путника и чланова посаде.

Путнички авион "боинг 737" регионалне авио-компаније "Татарстан ерлајн", који је летео из Москве, експлодирао је пошто се срушио на аеродром у Казању.

Спасилачке екипе пронашле су тела свих 50 погинулих - 46 путника и шест чланова посаде.

Међу погинулима је син председника републике Татарстан Ирек Миниханов и начелник Федералне службе безбедности за републику Татарстан Александар Антонов.

У несрећи су такође страдале и две девојчице од 11 и 15 година, рекао је представник авио-команије "Татарстан".

Портпаролка аеродрома у Казању је рекла за Итар-тас да ће аеродром бити затворен најкасније до 23 сата по локалном времену, док се летови преусмеравају на друге аеродроме.

Руски председник Владимир Путин наложио је влади да хитно формира истражну комисију, рекао је Путинов портпарол Дмитриј Песков.

Путин је изразио саучешће породицама и пријатељима погинулих.

Број коментара 17

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи