Читај ми!

Крај драме, ловокрадица извршио саомуобиство

Ловокрадица, који је током јучерашње потраге за њим убио тројицу аустријских полицајаца и једног лекара, извршио је ноћас самоубиство на својој фарми. Полиција од 2008. године сумњичи Алојза Хубера да је починио шест кривичних дела ловокрађе.

Драма у потрази за ловокрадицом завршила се ноћас његовим самоубиством, пошто је претходно убио три полицајца и једног лекара Црвеног крста, саопштила је рано јутрос аустријска полиција.

Елитна полицијска јединица аустријске полиција Кобра почела је напад на кућу убице у 18.20 јуче по локалном времену и та акција је трајала пет сати.

Полицајци су на крају пронашли изгорело тело за које се сматра да је ловокрадица који се убио тако што се спалио.

Укупно 200 локалних полицајаца и 135 припадника јединице Кобра учествовало је операцији претраживања дома Алојза Хубера (55), који је имао малу фирму за транспорт.

Хубер, осумњичен да је већ годинама ловокрадица, после потраге полиције затворио се на својој фарми у области Мелк у Доњој Аустрији. Цела потрага за њим је укупно трајала око 12 сати.

"Два полицајца и један лекар убијени су током операције мало пре поноћи. Још један полицајац узет је као талац и пронађен је мртав у својом патролном возилу", навели су полицијски извори, а преноси аустријска агенција АПА.

Ловокрадица је најпре убио једног полицајца током потраге у шуми у Анабергу, око 100 километара западно од Беча, а затим је пуцао на возило Црвеног крста и убио једног лекара.

Потом је побегао и уз пут је наишао на полицијска кола и убио једног полицајца, сео у кола и као таоца узео другог, који је касније пронађен мртав.

Полиција од 2008. године сумњичи Хубера да је починио шест кривичних дела ловокрађе.

Хубер је био страствени ловац на јелене и другу дивљач.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
31° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи