Читај ми!

Протести у Турској

Један младић погинуо у Турској током демонстрација у граду Антиохији. На улицама тог града синоћ се окупило око 150 људи у знак сећања на жртве јунских антивладиних протеста. Протест одржан и у Истанбулу.

Током протеста у турском граду Антиохији, погинуо је један младић.

На улицама тог града синоћ се окупило око 150 људи у знак сећања на жртве јунских антивладиних протеста. Током њиховог сукоба са полицијом погинуо је 22-годишњи Ахмет Атакан.

У Антиохији, у близини сиријске границе, и у другим турским градовима у јуну су одржани масовни антивладини протести, када је погинуло пет особа, а хиљаде је повређено.

Овог месеца протести су настављени у Анкари и Истанбулу, али је на улице изашао знатно мањи број људи него у јуну.

Демонстрације су синоћ одржане и у Истанбулу, где је такође дошло до сукоба демонстраната и полиције. За сада нема извештаја о повређенима.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи