Читај ми!

Побуна у затвору у Калифорнији

Тринаест затвореника повређено у масовној побуни у државном затвору у Калифорнији. Нико од чувара није био повређен, власти истражују узрок насиља.

У масовној побуни у државном затвору у Калифорнији повређено је 13 затвореника, пре него што су чувари отворили ватру, саопштили су званичници.

Око 60 затвореника прикључило се побуни у калифорнијском државном затвору Сакраменто где је смештено 2.658 затвореника, од који су неки употребили и ножеви, пре него што су чувари отворили ватру како би зауставили борбу прса у прса.

Приликом отварања ватре један затвореник је рањен и он се налази у болници, док је још 12 затвореника задобило лакше повреде и после збрињавања враћени су у затвор. Нико од чувара није био повређен у побуни, а власти истражују узрок насиља, пренела је агенција АФП.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи