Читај ми!

Бициклиста права мета?

Француски бициклиста, који је убијен заједно са британском породицом у француским Алпима, могао би бити права мета напада, саопштила је полиција.

Француска полиција саопштила је да би права мета напада у француским Алпима био бициклиста, а не, како се раније мислило британска полиција.

Инспектор Бенедикт Винеман, који води истрагу, рекао је да полиција не искључује могућност да је бициклиста Силван Молије, који jе сматраn "случајном жртвом" напада, заправо био права мета нападача.

Винеман је објаснио да је могуће да је Молије водио двоструки живот, као и да нису можда тачне прве претпоставке полиције да је убијен јер је био сведок масакра британске породице.

Молије је био запослен у компанији "Цезус", која се бави израдом резервоара за нуклеарно гориво, преноси британски Телеграф.

У међувремену, две девојчице које су преживеле масакр, пребачене су у Велику Британију и под строгом су заштитом полиције, преносе медији.

Млађа девојчица, која се више од осам сати после масакра скривала испод тела својих родитеља, истражитељима је испричала да је видела само "једног злог човека".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи