Нови злочин у Француској

Три особе пронађене мртве на француском острву Корзика. Жртве устрељене аутоматским оружјем пронађене у аутомобилу, само шест дана пошто је у француским Алпима затечена слична сцена злочина. Француска полиција саопштила да је исти пиштољ коришћен приликом оба масакра.

На француском острву Корзика у Средоземном мору из ватреног оружја убијене су три особе, саопштио је извор близак истрази.

Тела су пронађена у селу недалеко од града Корт на северу острва, где већ 30 година сепаратисти спроводе насиље у знак побуне против француске владавине, пренео је АФП.

Од почетка ове године, на острву је убијено десетак људи, а полиција наводи да су многи од њих жртве обрачуна у нерешеним споровима.

Прошле среде је у француским Алпима, недалеко од језера Анси, пронађен аутомобил са беживотним телима чланова британско-ирачке породице Ел Хили односно Саада ел Хилија, његове супруге и таште, а четврта убијена особа, чије је тело нађено поред аутомобила, био је француски бициклиста који се, како се сматра, случајно ту затекао.

Две Ел Хилијеве ћерке су преживеле, од којих је седмогодишња Заинаб тешко рањена, а њена четворогодишња сестра Зена остала је неповређена пошто се крила испод своје мртве мајке.

Француска полиција саопштила је да су троје туриста из Велике Британије и француски бициклиста убијени из истог пиштоља, јавила је агенција Ап, додајући да истражитељи поново претражују место злочина.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
30° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи