Десет погинулих у паду авиона

У паду малог авиона у удаљеном, источном делу Русије, погинуло 10 особа, међу њима и једно дете.

Најмање десет особа је погинуло, а четири су повређене, када се руски авион Антонов срушио на северу Камчатке на руском далеком истоку.

Авион Ан-28 летео је из Петропавловск-Камчатског за место Палана. У њему је било 12 путника, укључујући једно дете, и два члана посаде, саопштило је руско министарство за ванредне ситуације.

Авион се срушио у покушају принудног слетања, наводи руско министарство.

У Русији се последњих година догодило више авионских несрећа.

У априлу се авион АТР 72 руске компаније УТер (УТаир) са 43 путника срушио недуго по полетању у Сибиру. У тој несрећи погинуло је 33 људи.

У септембру прошле године, 44 особе погинуле су када се авион Јак-42 срушио при полетању недалеко од Јарославља 300 километара северозападно од Москве. Та летелица превозила је локални тим у хокеју на леду, укључујући неколико светски познатих играча.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
30° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи