Читај ми!

Дечак терориста

Шесторо људи погинуло у нападу 14-годишњег дечака који се разнео експлозивом у близини седишта НАТО-а у Кабулу.

У самоубилачком нападу једног 14-годшињег дечака који се разнео експлозивом у близини седишта НАТО-а у Кабулу, престоници Авганистана, погинуло је шест људи а пет је рањено.

Полиција је саопштила да је 14-годишњак на мотоциклу детонирао бомбу близу улаза. "Већина жртава су мала деца која су војницима продавала ствари", навео је један полицијски званичник.

У седишту НАТО-а у Кабулу налази се око 2.500 припадника коалиционих снага које обучавају авганистанске снаге. Међутим, још није познато да ли је неко од њих страдао у нападу.

Талибани су преузели одговорност за напад, али тврде да га је извео мушкарац стар око 20 година и да је његова мета била зграда коју ЦИА користи за тренинг авганистанских шпијуна.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи